Този кабинет е най-дълго подготвяния в нашата история. Беше подготвян

...
Този кабинет е най-дълго подготвяния в нашата история. Беше подготвян
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Това е кабинетът, който е подготвян най-дълго, повече от 7 месеца

„ Този кабинет е най-дълго подготвяния в нашата история. Беше подготвян 7 месеца. Ще имаме време и ще разкажем по какъв начин беше подготвян този план. Как се мина през два избора, с цел да се стигне дотук. “ Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

„ Ние желаеме този план да успее, няма значение кой го приготви, тъй като страната има потребност от това. Имаме чувство за дежа вю. “, добави той.

Цонев направи паралел в обещания, с които потеглят от кабинета „ Петков “,  които са били давани от някогашни управници на страната ни, както от ГЕРБ по този начин и от по-предишни кабинети на Сакскобургготски и Сергей Станишев.

Цонев попита дали има присъединяване задкулисието в новото държавно управление.

„ Тук ще го кажа отново, казвал съм го и преди. Има ли място задкулисието? Говоря за задкулисието в лицето на кръга на „ Капитал “ на издателя Иво Прокопиев и Иван Кръстев, който е основател на такива планове.  Ще ви допускам, когато забележим в медиите на този кръг вие да бъдете разпъвани на кръг, както през тези 25 година всички съперници на този кръг бяха разпъвани “, добави още Цонев.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР