Този иначе толкова хладнокръвен и велик тенисист Рафаел Надал, който

...
Този иначе толкова хладнокръвен и велик тенисист Рафаел Надал, който
Коментари Харесай

Дори Рафаел Надал си изпуска нервите понякога

Този другояче толкоз невъзмутим и популярен тенисист Рафаел Надал, който се е посветил на суеверията на корта. Кой фен на този спорт не знае за двете шишета, които Матадора слага пред себе си или за серията от докосвания и дърпания на късите панталони преди да бие сервис.
 Доминацията на Федерер, Надал и Джокович била скучна
Да, само че даже с тази войска от привички, нервите на испанеца от време на време не устоят. Разбираемо е, имайки поради голямото внимание, ориентирано към него, огромните упования и всички останали съставни елементи, които вършат тениса толкоз известен.

Много пъти сме ставали очевидци на моменти, в които Надал подвига победоносно ръце във въздуха, захапва следващата купа със зъби, само че рядко хващаме моментите, в които той е надалеч от насладата. В известния уебсайт за видеосподеляне YouTube се появи паметно видео, в което са събрани редица прояви на яд от негова страна.



Междувременно Матадора удостовери, че ще взе участие на шампионата " Aspall Tennis Classic " в Хърлингам, който стартира идната седмица. Там Рафа ще изиграе два демонстративни мача в сряда и петък.

" Винаги съм благополучен, когато мога да играя в Хърлингам и съм покрай моите фенове на Острова. Това е влиятелна конкуренция в една от най положителните точки на Англия, което я прави съвършена загрявка за Уимбълдън ", споделя испанецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР