Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга едновременно

...
Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга едновременно
Коментари Харесай

Танц с кауза срещу рака на гърдата

Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга по едно и също време в 10 града в България и то за втора поредна година. В съдействие с фондация " Една от 8 ", огромният план има за цел най-много да окаже осезаемо влияние в битката с рака на гърдата посредством набиране на средства и повишение на осведомеността.

На 24 февруари 2024 година, 14:00 ч., Party in Pink™ Zumbathon® ще предложи зрелищна тричасова танцова стратегия, която ще се организира по едно и също време в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и даже ще доближи до Прилеп в Северна Македония. С предстоящите над 600 въодушевени участници, събитието има за цел да укрепи възприятието за взаимност и споделена цел, показвайки поддръжката си към засегнатите от рак на гърдата и техните фамилии. 

Тазгодишното издание на Zumbathon® ще събере всички лицензирани инструктори по зумба в България на едно място. Майсторските класове, налични за всички, ще дават опция на участниците да се включат в ободряващо танцово прекарване, водено както от локални гении, по този начин и от интернационално приети инструктори по зумба.

Party in Pink™ Zumbathon® България 2024 се организира за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безвъзмезден с предварителна регистрация , а участниците се предизвикват да създадат дарения на място за фондация " Една от 8 ", която работи старателно към този момент 10 години в поддръжка на засегнатите от рак на гърдата и техните фамилии.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 година, когато Party in Pink™ Zumbathon® ще трансформира градовете в България в оживени танцови зони, пулсиращи в ритъма на единството, вярата и решимостта.

Заедно можем да окажем трайно влияние в битката с рака на гърдата.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР