Този човек работи в дадена частна фирма. Посетил е нашия

...
Този човек работи в дадена частна фирма. Посетил е нашия
Коментари Харесай

Менте-пожарникар подлуди търговски обекти в Стара Загора по нагла схема

" Този човек работи в дадена частна компания. Посетил е нашия търговски обект и се е показал за пожарникар. След като е огледал обекта е установил, че пожарогасителят, който имаме не дава отговор на условията по закон ", това гласи част от обява в обществената мрежа Фейсбук. Постът е оповестен от човек, който желае да остане неизвестен.

В обявата се загатва, че лицето от фотографията е декларирал, че шефовете на обекта, в който той е направил " инспекция ", подлежат на акт.

" Казал е, че подлежим на акт, само че няма да го напише - ще ни бил взел данните, тъй като работили с дадена правилна компания да ни дават нужните пожарогасители за 227 лева Свърза се с мен по телефона от телефона на момичето, което е било на промяна. Попитах го не би трябвало ли ние да си изберем компания, от която да си снабдим нужните пожарогасители и отговорът беше, че другите били неточни, по тази причина имаме подобен, който не дава отговор на условията по закон ", се показва в обявата.

Човекът, поискал да резервира анонимност, отбелязва още, че се е свързал с способените органи, а те му декларирали, че инспекции от тяхна страна се вършат единствено от униформени чиновници:

" Разбира се, свързах се с способените органи и доста общително ми обясниха какви са условията, че инспекции от тяхна страна се вършат единствено от униформени чиновници и НЕ са обвързани с никоя компания ".

В поста се загатва още, че мнимият пожарникар евентуално се пробва да си продаде стоката и да реализира таргет.

" Има фактура, протокол и клип със самото посещаване на дадения човек, само че не мисля, че дадената компания е отговорна, а служителят. Нашата немарливост и неведение е отстранена - струваше ни 54 лв. ", по този начин приключва анонимната обява.

Под обявата заваляха мнения, от които излиза наяве, че мъжът е посетил и други търговски обекти в Стара Загора.

" И ние бяхме посетени от въпросният господин, който даже не се показа кой е когато влезна в магазина. Обясних му, че е неточно по този метод да влиза и да ни задължава да си закупуваме каквото и да е било от компанията им. Три пъти съм го отпращала. Минаваше няколко дни по ред и най-сетне ни остави като видя, че сме се обурудвали от друга компания ", написа Таня Тодорова.

Мариана Гешева твърди, че също е била застрашена с санкция от въпросния мъж.

" Много нагли. Минаха и през нашия магазин. Когато отхвърлих да го пусна да влезе да ми покаже, че пожарогасителите са с изминал период сподели, че съм доста нагла и идващият път ще има санкции ", разяснява Мариана.

" И в нашата компания пристигна този този човек по същия метод. Явно обикаля целия град и заплашва хората ", написа Омер Енгин.

" И при мен мина, в случай че не се неистина, същият мъж, само че не се показа за пожарникар, нито че е за инспекция. Нямам пожарогасител и ми предложи да си купя, с цел да не подлежа на санкция при възможна инспекция ", добави Вероника Орлова.

Ето и още няколко от мненията под поста:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР