Този четвъртък, за първи път на голяма сцена, столичната публика

...
Този четвъртък, за първи път на голяма сцена, столичната публика
Коментари Харесай

Indigo kids – най-новият проект Явор Велчев



Този четвъртък, за първи път на огромна сцена, столичната аудитория ще се срещне с музиката на " Indigo kids " – най-новият план на надарения музикант Явор Велчев – Яви . Групата твори в жанр поп, соул, фънк и към този момент имат покана за влиятелното 21 издание на Международния джаз фестивал в Банско.

Явор Велчев, Богомил Енчев и Радослав Славчев –Ривърмен на 25 януари в " City stage " ще показват своя дебютен сингъл „ Flowcean ”.

В изявление за предаването „ Хоризонт до обед “ Явор Велчев изясни: В момента сме в развой на записи, даже работим и по разбъркване на парчето в студийния му вид.

Все повече и повече виждаме, че извисените реализатори и актьори посвещават тематиката си на вътрешния свят, на спомагателните измерения, на това, че е наивно да считаме, че сме най-висшата форма на живот в пирамидата на развиване, на по-отворено схващане за Вселената – неща, които ни глобализират схващането ни за света като веществен, т.е. " Indigo kids " е едно малко подмятане за нематериалното другарство сред нас, сподели още Явор Велчев.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР