Този четвъртък е ден на мъдростта и на тайното познание,

...
Този четвъртък е ден на мъдростта и на тайното познание,
Коментари Харесай

Зодиак: Водолеят среща мечтания човек, изкушения дебнат близнаците

Този четвъртък е ден на мъдростта и на тайното знание, разкрива астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg . Добре е да се намерения за бъдещето, да се прояви благотворителност, да се предават познания и опит на другите. В този интервал е доста потребно да посетите своя нравствен ментор, човек, явяващ се за вас престиж и да чуете мнението му във връзка вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой колорит, който по-рано не сте забелязвали, само че който затруднява вашият път към триумфа. Не е зле да поработите с книги и други осведомителни носители. Всяка активност с текст през днешния ден ще даде позитивни резултати.

Отърсете се от консервативни мисли. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало също по този начин да се претоварвате физически и прочувствено. Сладко можете да си хапвате колкото желаете през днешния ден.

Овен

Не бъдете прекомерно упорити, с цел да отбраните позициите си, гъвкавостта ще бъде ваш съдружник. През този ден несъмнено би трябвало да измененията държанието си, с цел да избегнете допустимо най-вече проблеми.

Телец

Днес ще си спомните някои остарели неща и гневът ви ще се върне както преди. Изобщо няма да се чувствате спокойни и няма да можете да напреднете. Ще би трябвало да се научите да вършиме избори, само че въпреки всичко ще се чувствате несигурни и може да се колебаете.

Близнаци

На работното място ще поемате начинания и няма да се притеснявате да изразявате своите хрумвания и отзиви. Мнозина ще срещнат мощни изкушения по пътя си. Ако сте необвързани, има възможност да се върнете към остаряла обич, само че за разлика от преди, с повече пристрастеност.

Рак

В работата ще вършите нещата бързо и добре. Наистина ще се изморите малко, само че резултатите ще ви задоволят безпределно. Необвързаните от вас ще харесате някого, само че ще имате смесени мисли и усеща, и няма да знаете дали би трябвало или не да предприемете стъпки.

Лъв

Под въздействие на планетите през днешния ден ще желаете да се движите, да откривате нови неща и да приемате провокации. За мнозина това ще бъде доста специфичен ден. Ако имате връзка, ще се чувствате щастливи един до различен. Ще се държите добре и няма да ви липсва сила да пробвате нови неща

Дева

Днес ще бъде доста задоволителен ден. Логиката и благоразумието ще ви съпътстват от самото начало. Ако търсите нещо отдавна, през днешния ден може би ще получите дълго чаканите отговори и даже по способи, които не сте очаквали.

Везни

Днес елементарно ще преодолявате административни пречки. В работата вероятностите ще са положителни. Ще бъдете спонтанни и в същото време доста професионални. И ще бъдете доста положителни в избягването на досадници!

Скорпион

Денят няма да е доста добър и понякога ще се ядосвате. Ако имате връзка, ще извършите всичко допустимо да бъдете сериозен, предан и грижлив сътрудник, само че също по този начин ще бъдете привлечени от някой различен и несъзнателно ще пренебрегнете това, което имате до себе си.

Стрелец

Трябва да загърбите предишното, с цел да се възползвате от опциите, които ви предлага бъдещето. Ще имате ясни хрумвания в работата, само че малко поддръжка от надеждни сътрудници ще ви насърчи да постигнете още повече.

Козирог

Някои епизоди, които ще се случат на работното място през днешния ден, ще ви накарат да се съмнявате в избрани решения, които сте взели в даден миг по отношение на избора на работа. Дори да имате сложен ден, не позволявайте на отрицателните събития да засенчат позитивните резултати, които сте постигнали с времето.

Водолей

В работата рискувате да попаднете по средата сред двама сътрудници и би трябвало да сте неутрални, тъй като истината е някъде по средата и да успокоите духовете. Ако сте необвързани, отваряйте очи, тъй като всеки миг може да срещнете индивида на фантазиите си.

Риби

Днес съществува риск от дестабилизиране на обстановката заради импулсивни и незадоволително премислени дейности. Усещате напрежение сред вас и колегата си, само че не знаете от кое място идва и по какъв начин да го разрешите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР