Този четвъртък български мотошампиони ще премерят сили в съвсем различно

...
Този четвъртък български мотошампиони ще премерят сили в съвсем различно
Коментари Харесай

Мартин Чой прави първия мини-мото шампионат в България

Този четвъртък български мотошампиони ще премерят сили в напълно друго амплоа с умалени мотоциклети на писта за картинг.

Става дума за новия формат RACE of CHAMPIONS, който ще се организира за първи път в България, а основен провинен е Мартин Чой дружно със своя екип от EKO RACING TEAM. От много време родният супершампион в кралския мотоциклетен клас тренира с мини-мото и преподава на фенове тънкостите на две колела в отличните условия на столичната писта, а към този момент ще трансформира заниманието и в нов формат съревнование.
 Снимка 288684
Източник:

Първи кръг на самодейността следва този четвъртък на пистата в Ring Mall. За 15:00 часа са планувани свободните тренировки, от 16:00 и 16:45 са двете квалификации, а двата старта са от 17:30 и 19:00 часа. Кръговете ще продължат по тъкмо 12 обиколки, а първенците, които ще вземат присъединяване могат да се похвалят с общо над 50 трофеи от мотоциклетни съревнования.

Освен републиканския, балкански и европейски първенец Мартин Чой, в първия кръг на RACE of CHAMPIONS ще се включат още Росен Тончев, Александър Георгиев, Милен Георгиев и Михаил Флоров. Организаторите споделят, че за идващите стартове ще идват посетители от чужбина, а концепцията е кръговете от атрактивния формат да се организират всеки месец.

" Много сме щастливи, че вършим сходно нещо за първи път в България и че събираме толкоз родни първенци на едно място. Планираме да става още по-забавно, да включваме първенци от други спортове, известни имена от Гърция, Сърбия, Румъния, Чехия и доста други ", споделят уредниците и канят всички медии и почитатели този четвъртък на Sofia Karting Ring на " Околовръстен път ".

 Мартин Чой беше над всички в Серес
Мартин Чой беше над всички в Серес

Милен Георгиев също увенча с победа прелестното си каране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР