Този Черен петък , световен лидер в технологиите за красота,

...
Този Черен петък , световен лидер в технологиите за красота,
Коментари Харесай

FOREO изненадва за първи път с 30% намаление за Черен петък 2022 на своите водещи продукти

Този Черен петък , международен водач в технологиите за хубост, за първи път предлага 30% понижение на трите си най-продавани продукта – LUNA 3, UFO и BEAR . Премиум устройствата на марката се постановиха като пример за сияйна, тонизирана и здрава кожа и са измежду обичаните артикули на звезди като Рита Ора, Джесика Алба и Майли Сайръс. Изгодната оферта за Черен петък ще е годна през цялата седмица – от 21 до 27 ноември, в. Тя обгръща и тазгодишните празнични сетове на марката, които са страхотна концепция за коледен подарък.

Ето ги и най-хубавите предложения на FOREO за Черния петък през 2022 година:

Гама

FOREO BEAR е идеалната изненада, в случай че желаете да подарите блестяща и тонизирана кожа на околните си (включително и на себе си)! Този моден и супер ефикасен апарат за стягане на лицето с микроток ще се трансформира във ваш персонален треньор. FOREO BEAR е първият в света медицински микротоков апарат, утвърден от FDA, който освен има положителен анти-ейдж резултат, само че и очевидно усъвършенства контура на лицето, като нежно енергизира и стяга всички 69 мускули на лицето и шията. Клинично потвърдено е, че единствено за една седмица той доста усъвършенства дълбоките бръчки и фините линии, както и покачва стегнатостта и еластичността на кожата.

Благодарение на това дейно оръжие в битката против стареенето FOREO BEAR, подготовката да заблестите за празничния сезон ще бъде бърза, лесна и безболезнена. И с цел да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо, марката предлага неповторимонамаление за Черен петък с 30% и за FOREO BEAR mini, по-малкия вид, само че единствено по мярка!

Добре е да знаете: BEAR е първият в света медицински микротоков апарат с антишокова система, утвърден от FDA! Научно потвърдено е, че то е най-ефективното устройство с микроток на пазара.

Гама

Желаете да си осигурите спомагателна хидратация през студения сезон? FOREO предлага и... „ извънземна “отстъпка за своя уникаленпродукт, предлагащ цялостна грижа за лице у дома – UFO 2. Той е революционен апарат за грижа за кожата, който подхранва тялото и мозъка, с помощта на най-съвременните технологии. С релаксиращи T-Sonic пулсации, пълноспектърна LED-светлинна терапия, криотерапия, загряваща термотерапия серията артикули UFO обезпечава на вас и на обичаните ви хора моменти на чиста релаксация и СПА прекарване в уюта на дома.

FOREO предлага и отстъпки за цялата гама маски за лице, задействани от UFO, за един в действителност приключен и първокласен подарък за грижа за кожата.

Офертата на марката за Черния петък включва неповторими понижения - 30% отстъпка, на устройствата FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 и FOREO UFO mini, с цел да отговори на потребностите на всички бюджети!

PRO Tip на FOREO: Терапиите за лице с UFO 2 усъвършенстват равнищата на хидратация на кожата със 126% единствено след 90 секунди, а също така клинични изследвания демонстрират, че UFO 2 доста понижава появяването на бръчки единствено за седем дни.

Гама

Най-емблематичната серия на FOREO – LUNA, уреди за разчистване на лицето и кръвоспиращ масаж, обичани на звездите по целия свят, също са на страхотни цени сега. За Черен петък 2022 година марката изненадва своите фенове с 30% отстъпка на някои от най-новите уреди от серията LUNA 3 и LUNA 3 plus!

Гамата LUNA на FOREO се отличава с меки силиконови влакънца за надълбоко, само че нежно разчистване. Клинично потвърдено е, че тя отстранява до 99,5% от насъбраните замърсявания, като непотребен себум и мъртви кафези. Благодарение

на тези най-съвременни козметично-технологични решения,почистването на лицето ще се трансформира в същински обред за хубост и може да бъде топ подарък за вашите близки.

Любопитен факт: LUNA е наименувана на латинската дума за „ луна “ поради материала, употребен за едно от най-запомнящите се човешки достижения на всички времена. Подметките на лунните ботуши на Нийл Армстронг са били направени от същия силикон като LUNA, което трансформира силикона в златен стандарт за висока продуктивност и съвършенство.

Намаленията на FOREO от 30% са неповторими за марката, което прави този Черен петък идеалнатавъзможност да спестите пари и да грабнете мечтаното устройство или коледен сет на FOREO, които сте си набелязали от известно време.

Не пропускайте опцията да закупите продуктите на FOREO с 30% отстъпка в .

За да научите повече за FOREO – най-бързо разрастващата се марка в региона на технологиите за хубост в света, и да сте в крайник с нововъведенията ѝ, посетете уеб страницата или последвайте. Продуктите на марката могат да бъдат закупени също от.

За FOREO

Шведският козметичен и софтуерен бранд FOREO предлага нови стандарти за хубост и грижа: от серията LUNA – устройства за разчистване на разположение, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която вкара напълно нов метод за нанасяне на артикули за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дръзновен – марката не просто усъвършенства съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги унищожава и ги рестартира радикално, като подсигурява, че най-хубавите артикули не са привилегия единствено за хората с високи финансови стандарти. FOREO предизвиква увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и задачата е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 година и сега марката участва в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

За спомагателна информация, апелирам, свържете се с:

• M3 Communications Group, Inc. на или на.

***

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА FOREO:

• Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е кратко от „ За всеки “ (FOR EVERYONE), тъй като се стремим да сътворяваме реформаторски, налични решения, които носят благополучие и изгода за всекидневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата задача е изпълнена.

• FOREO (произнася се: ФО-РЕ-О) е учредена в Стокхолм, Швеция през 2013 година от изобретателя Филип Седич, който има над 200 интернационалните патента под своето име.

• Само за 7 години компанията прерасна от козметичен start-up до световна компания, в която работят над 3000 души в 22 световни офиса на 5 континента.

• Въз основа търсене в Гугъл и други пансион търсачки, FOREO е най-бързо разрастващата се марка устройства за хубост в света
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР