Този бюджет може да бъде скъсан, вероятно министър Асен Василев

...
Този бюджет може да бъде скъсан, вероятно министър Асен Василев
Коментари Харесай

Цонев: Христо Иванов се притеснява, че Асен Василев ще прави партия

Този бюджет може да бъде разкъсан, евентуално министър Асен Василев е бил измамен, тъй като е нов в сферата. Но пък ще прави партия, Христо (Иванов) несъмнено се тормози, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев от трибуната на Народното събрание. Депутатите не престават с актуализацията на бюджета и през днешния ден. 

" Приказки за наивници са, че от някакви винетки имат доходи от предходната администрация ", счита той.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи уточни, че инфлацията усилва приходите от Данък добавена стойност и плануваното нарастване на доходи е общо взето реалистично.

" Странно е за какво няма увеличение на приходите в акцизи. Не можем да оставим акцизите по този начин, бъдете удобен, господин министър ", сподели още той. 

Йордан Цонев посочи, че от Движение за права и свободи ще предложат нарастване на приходите от акцизи.

" Още при внасянето на този бюджет ние казахме, че е квалифициран, като при модела на джипката. Не помня обаче, по кое време различен път такава колосална сума е отшила в този запас ", уточни той.

По думите му този няма неизвестности, нито непредвидими неща в показания проект от служебното държавно управление, само че в оферти бюджет е планувано да бъдат отпуснати такива средства. 

" Трябва нов път – бистрота на разноските ", безапелационен е Цонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР