Той заяви, че новото правителство само чегърта ГЕРБ"При мен имаше

...
Той заяви, че новото правителство само чегърта ГЕРБ"При мен имаше
Коментари Харесай

Бойко Борисов с нова порция бисери за управлението на България

Той съобщи, че новото държавно управление единствено чегърта ГЕРБ

"При мен имаше митинги за 10 стотинки покачване на цените и ние правихме всичко по силите си, с цел да изправим нещата. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от

Той разяснява и Плана за възобновяване.

"Другите страни вземат трети задатък, а ние още не сме го внесли. Представяте ли си Томислав Дончев да не го беше внесъл? Ние какво вършим? Чегъртаме ГЕРБ ", сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов означи, че в случай че новото държавно управление желае да построи нов мост над река Дунав, то и Румъния би трябвало да даде своето единодушие.

"За да направиш мост би трябвало да го заложиш в бюджета. Това в никакъв случай не е било в историята, януари да нямаме бюджет. Искаме февруари-март да приемем бюджет и юни да го актуализираме ", добави някогашният министър председател.

Борисов съобщи, че Автомагистрала "Хемус " в никакъв случай няма да стане.

"Дори и ние да се върнем на власт няма по какъв начин да я приключим. Цените са прекомерно високи ", сподели той.

"Тази нощ за пръв път спах умерено. Вчера научих, че Северна Македония няма да атакува България и няма да териториални искания. Това е огромна вест. Спете умерено, Байнско ще остане на България, ще можете да ходите на ски. " Заяви още водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той сподели, че всички в България желаят Северна Македония да влезе в Европейския съюз.

"Вчера президентът на Северна Македония е споделил, че в България е имало македонско малцинство. Това споделил ли го е пред нашия министър председател? ", попита водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че Кирил Петков е "попаднал в клопката на фашизма ".

"Ние се отхвърляме от подвига на българския народ да се опълчим на Хитлер, откакто попаднахме в този капан ", сподели някогашният министър председател.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР