Той защити отново решението си да поиска отстраняването на директора

...
Той защити отново решението си да поиска отстраняването на директора
Коментари Харесай

Министър Хинков за поисканата оставка на шефа на Пирогов: Настъ...

Той отбрани още веднъж решението си да изиска отстраняването на шефа на " Пирогов ". „ Проблемът там е в ръководството, в това има ли страна и какви са пълномощията на принципала. Ако министърът е открил нарушавания, би трябвало да може да вземе решение за отстраняването на даден шеф. Резултатът беше заплашителен скандал в цялото обществено пространство. Настъпих разкрит нерв, който възбуди всички тези реакции ”, съобщи Хинков.

 

„ Не се съблюдава правилото, че опазването на здравето няма цвят. Сблъскват се най-различни партийни ползи. Това доста затруднява ръководството на самата система ”, съобщи Хинков.

По думите му няма сериозен резултат от наливането на средства в системата, а парите от НЗОК не се разходват дейно.

 

„ Здравната комисия би трябвало да стои зад министерството ”, съобщи Хинков. Той даде за образец това, че два пъти не е бил подсилен от политическата мощ, която го е издигнала.

 

„ Един от депутатите от „ Да, България ” беше запитан: „ Имате ли министър? ”, на което той отговори: „ Ние имаме един министър ”. Аз съм от ДСБ, може би е имал поради единствено „ Да, България ”, само че ние сме коалиция ”, съобщи Хинков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР