Той вече не е с нас, той е срещу нас,

...
Той вече не е с нас, той е срещу нас,
Коментари Харесай

Кремъл набеляза нов враг: Вече не е с нас, а срещу нас

" Той към този момент не е с нас, той е против нас ", съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков във връзка шумно подадената оставка от съветския посланик в Организация на обединените нации Борис Бондарев.

Бондарев през вчерашния ден напусна задача на Руската федерация в Женева, като изпрати и писмо до задграничните си сътрудници, в което декларира, че " в никакъв случай не се е срамувал толкоз от страната си, както на 24 февруари тази година " и дефинира войната освен като закононарушение против украинския народ, само че " евентуално и най-тежкото закононарушение против народа на Русия ".



Кремъл не е осведомен с писмото, а Песков препрати въпросите за него към съветското външно министерство. " Вероятно тук можем да кажем единствено, че господин Бондарев към този момент не е с нас, а по-скоро е срещу нас ", сподели в това време Песков, представен от Интерфакс.

" Той осъжда дейностите на съветското управление, а дейностите на съветското управление се поддържат от съвсем цялото население на нашата страна. Така че този господин е в прорез с общото консолидирано мнение на нашата страна ", отговори представителят на Кремъл на уточняващ въпрос от публицисти какво значи " в прорез с нас ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР