Той смята, че в България има безконтролни длъжностни лица и

...
Той смята, че в България има безконтролни длъжностни лица и
Коментари Харесай

Прокуратурата бави делата за нарушенията на предишната власт


Той счита, че в България има безконтролни длъжностни лица и за образец даде фигурата на основния прокурор.

Аз доста се надявам, че в един миг в нашата страна ще настъпят такива промени, които ще разрешат следствията да продължат, а това са закононарушения, на които скоро отминалостта няма да изтече, акцентира БойкоРашков. Министърът бе безапелационен: " Ние ще проверяваме до дъно всички градежи, които са стартирани от Бойко Борисов, най-много автомагистралите, където се установяват още през цялото време десетки нарушавания. Дори не знам дали има деяние по строителството на автомагистрала " Хемус ", което да е в сходство със закона ".

Бойко Рашков акцентира, че всичко, което е открито като нарушавания по строителството на " Хемус ", ще бъде предоставено на прокуратурата.

От момента, в който работи служебното държавно управление, сигналите и жалбите в Министерство на вътрешните работи са се нараснали доста пъти. Това значи, че до преди месеци хората не са имали доверие на този държавен орган и не са намирали за належащо изобщо да търсят протекция в Министерство на вътрешните работи. Министерството в този момент обръща внимание на всеки сигнал на български жител, съобщи министърът.

Бойко Рашков посочи, че прокуратурата се е „ самопоставила в услуга на политическата власт “.

По отношение на идните избори, той подсети акциите на Министерство на вътрешните работи, които са " стопирани опитите за престъпен избор, както е бил осъществен на десетки избори преди този момент ".

Той заяви, че разполага с информация, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са почнали да приготвят пазаруване на гласове още занапред.

" Ще упражняваме пълномощията си по закон. Не разделяме хората на последователи на една или друга партия или на президента Румен Радев ", съобщи вицепремиерът по отношение на прецедента длъжностен кабинет, назначен от президента, да провежда и организира президентски избори.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР