Той ще отговаря за хулиганство с особена дързост, както и

...
Той ще отговаря за хулиганство с особена дързост, както и
Коментари Харесай

Мислеше, Че Ще Мине Само С Глоба За Пиянския Екшън, Но Преди Малко Леденият Душ Поля Гущеров! Тикват Го В Затвора За 2 Години

Той ще дава отговор за безчинство с особена смелост, както и за отвод да се подчини на полицейско предписание. И двете обвинявания не плануват затвор непременно, само че събрани вкупом могат да докарат пандиз от 2 години на Християн Гущеров.

Положението на овалния любим на плеймейтката Светлана Василева-Гонзовица се утежнява поради отхвърли му да бъде тестван за опиати и алкохол, както и поради дръзкото му държание към органите на реда. „ Шофьорската му брошура е отнета за неопределетно време, той може да остане без документи за дееспособен лидер за период от 2 до 5 години ”, признават от Софийска районна прокуратура. Гущеров-младши ще би трябвало да заплати и вредите по блъснатата от него полицейска патрулка, които възлизат на към 1 100 лв..

Във съдбовната нощ, предшествала ареста на Християн Гущеров, той пиянства до зори във фолк заведението „ Домби бар ” в центъра на София, където от години се събират най-опасните престъпни видове. В чалга бара Гущеров се сдърпал с люлинска бригада, ръководена от братята Боксовете, които му скочили на пердах. Патакламата траяла и отвън заведението, а по-късно люлинци подгонили Гущеров и охранителите му по улиците на София, преди да ги застигнат в квартал „ Бояна ”, където милионерския правоприемник населява необятен дворец. Там обаче двете враждуващи компании били озаптени от извикани от инцидентни очевидци на екшъна служители на реда, които пристигнали с 2 патрулни коли. При опит да избяга от ченгетата, Християн блъсна полицейски автомобил, за което бе задържан и прекара едно денонощие в ареста.

Обвинението против Гущеров –младши може да мине по бързо наказателно произвеждане и по този метод той да избегне пандиза, разясняват адвокати, написа hotarena.net. Със сигурност обаче милионерския наследник би трябвало да се признае за отговорен и да подписа съглашение с прокуратурата. „ При това състояние ще му дадат пробация и при последващо сходно нарушение той ще влезе в пандиза ”, обясниха осведомени.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР