Той се провежда в Москва на 15-16 февруари с участието

...
Той се провежда в Москва на 15-16 февруари с участието
Коментари Харесай

Единна Русия провежда първия Международен форум на привържениците на борбата срещу съвременните практики на колониализма

Той се организира в Москва на 15-16 февруари с присъединяване на повече от 50 страни

Първият интернационален конгрес на Единна Русия „ За свободата на народите “ събра повече от 400 представители на водещи политически сили и организации от Азия, Африка, Латинска Америка, Близкия изток, Европа и Оперативно-наблюдателно дело. В първия ден на форума неговите участници се срещнаха с ръководителя на партията  Дмитрий Медведев  , секретаря на Генералния съвет  Андрей Турчак  , заместник-председателя на комисията по интернационалните въпроси на партията  Андрей Климов  и заместник-министъра на външните работи  Сергей  Иванов  .

„ Кръгът на нашите поддръжници се разшири доста. Много от присъстващите знаят от първа ръка какви са актуалните практики на подчиняване и неоколониалните привички, които участват в интернационалния живот “, сподели ръководителят на партията Дмитрий Медведев, откривайки срещата.

Той сподели, че преди пленарната сесия, която ще се организира на 16 февруари, са извършени четири панелни полемики. Те бяха отдадени на политическите, правните, финансовите и икономическите аспекти на противодействието на неоколониализма, разрушителните прояви на неоколониализма в осведомителното пространство, филантропичната сфера и методите за интернационална социално-политическа консолидация в битката против актуалните практики на неоколониализма. 

„ Особено внимание беше отделено на формите и методите за противопоставяне и опитите за външна интервенция в делата на суверенните страни. Бяха изразени хрумвания, които би трябвало да бъдат взети поради при подготовката на заключителния документ на учредителната среща на нашия конгрес “, означи Дмитрий Медведев. 

Председателят на партията също по този начин предложи окончателният документ да отразява нуждата от продължение на работата за освобождение на пълноправни страни от наследството на колониалното ръководство.

„ За тази цел се възнамерява да се сътвори международно придвижване, в което при нужда да вземат участие виновни политически партии, публични структури, специалисти и представители на бизнеса “, акцентира Дмитрий Медведев.

Според него партията ще организира съвещание на непрекъснатия комитет на форума „ За свободата на народите “ през юли във Владивосток. Той ще съвпадне с междупартийната конференция на БРИКС, която Единна Русия възнамерява да провежда като част от съветското председателство в тази асоциация.

Дмитрий Медведев сподели, че " Единна Русия " продължава да получава поръчки за участие в организационния комитет на форума. Например, представителят на Сръбската национална партия господин Ненад Попович стана нов член на организационния комитет.

В умозаключение Дмитрий Медведев предложи срещи на форума да се организират един път на две години.

/ПИ/ Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков, зам.-председателят на партията Владимир Маринов и Румен Петков -, член на Гражданския съвет, са в Москва по покана на най-голямата съветската парламентарно показана партия „ Единна Русия “. В рамките на Форума на поддръжниците за битка със актуалните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “ те показват отчети в разнообразни тематични панели.

Източник: Единна Русия

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед62491Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед71429Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед37882Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед20339Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед108711Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед371153Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250982Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225871Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед108711Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93877Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев11594Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР