Той се получава от дефицит на много ценен компонент, до

...
Той се получава от дефицит на много ценен компонент, до
Коментари Харесай

Свят Без Рак! Истината За Дълго Пазената Тайна За Лечението На Рака

Той се получава от недостиг на доста скъп съставен елемент, до който се стига от неналичието на пълноценно хранене при хората. Този скъп съставен елемент Кребс-младши счита, че се намира в цялото семейство на нитролоцидите, а те могат да бъдат открити в над 1200 растения.

Кребс потвърдил, че витамин В17 е изцяло безвреден за хората, като го инжектирал първо на животни, а по-късно и на себе си. Не открил никакви последствия, а даже е добре със здравето и в този момент.

Механизмът е следния – витамин В17 съдържа цианид, бензолдехид и глюкоза – в съответствие 1:1:2. Цианидът става рисков за раковите кафези, когато се освобождава, а това се получава благодарение на бета-глюкозида. Този ензим участва в нашия организъм в минимални количества, само че в раковите кафези се съдържа 100 пъти повече.

Това значи, че цианидът се освобождава в тези ракови туморни сектори и унищожава раковите кафези. В същото време се освобождава и бензолдехидът, който е мощна отрова и комбиниран с цианид става още по-смъртоносен. Така раковите кафези умират под въздействието на тези две субстанции.

Дргуг експерт в областа – Д-р Дийн Бърк, MD, дълготраен шеф на Националният институт за ракови болести на Съединени американски щати и един от най-изтъкнатите специалисти в региона на биохимията споделя:

„ През 45-те години, през които съм посветил на проучването и проучването на рака, 33 от които прекарах в Националния институт, където имах опция да проуча всички налични материали, свързани със сериозните проучвания на леатрил (B17), аз не намирам теоретичен резултат, който да показва нараснала токсичност или друга вредност на този витамин.

Противораковите резултати на това вещество се демонстрират недвусмислено от нашия институт, както и от редица други клиники в цяла Америка и западния свят. Въпреки изказванията на съперниците на леатрил измежду картелите, които управляват пазара на синтетични опиати, аз заявявам, че витамин B17 е един от най-ефективните субстанции за надзор на рака, който съм виждал през целия си професионален път „.

Доктор Джон Морон е провел лекуване с лаетрил на 10 души, които са имали раково заболяване през 1962 година От оповестените резултати излиза наяве, че лаетрилът е поставян посредством венозно инжектиране в нескончаем интервал от 4 до 43 седмици.

Метастазните типове рак са били доведени до регресия, а общото положение на болните се е подобрило доста.

Веществото, което убива рака, е намерено в плодовите костилки, най-много в кайсиевите.

Факт е, че за нации, които се хранят с храни, богати на В17, ракът е чужд. Пример за това са жителите на долината Хунза на границата сред Индия и Пакистан. За тях кайсията, чиито костилки са богати на витамин В17, е неизменима част от хранителния режим. Всяка пролет с напъпването на кайсиевите дръвчета, те престават да поемат храна и единственото, което употребяват, е характерна локална напитка. Тази напитка се подготвя от сушени кайсии и вода. Тази тяхна така наречен „ гладна пролет ” организират в интервал от 2-3 месеца до узряването на кайсиите, като през този интервал организмът бива захранен с уравновесено количество амигдалин.

Витамин В17 може да се смята дейно средство за предварителна защита против рака, в случай че се одобряван постоянно.

В17 е различното средство за битката!
lekuva.net
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР