Той се отказа. Стив Кортес – бивш национален говорител на

...
Той се отказа. Стив Кортес – бивш национален говорител на
Коментари Харесай

Бившият лидер на PAC Рон ДеСантис подкрепя Тръмп след победата в Айова: „Грешах“

Той се отхвърли.

Стив Кортес – някогашен народен представител на про-Рон ДеСантис супер PAC Never Back Down – хвърли поддръжката си зад Доналд Тръмп, откакто някогашният президент завоюва събранието в Айова тази седмица с съвсем 30 точки.

Кортес се отдръпна от позицията си в Never Back Down през октомври и се въздържа от разискване на изборите през 2024 година в продължение на месеци, до момента в който не разгласява обява в сряда, озаглавена „ Само Тръмп може да избави Америка “.

„ Вярвах, че републиканските гласоподаватели са подготвени за нова глава след Тръмп от придвижването „ Първа Америка “. Сега имам вяра, че грешах “, написа Кортес в материала си за RealClearPolitics.

„ Онези от нас, които поддържаха Рон ДеСантис – или другите републикански претенденти – би трябвало да прочетат стаята. Бившият президент Тръмп завладя полето без изпитание и по-късно разруши останалите трима претенденти в Айова. Той води в анкетите на всички места другаде. Време е да се обединим и да се обединим зад ясното желание на елементарен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР