Той призова всеки с обвинения в престъпност да отиде направо“

...
Той призова всеки с обвинения в престъпност да отиде направо“
Коментари Харесай

Торите имат „нулева толерантност“ към сексуално неправомерно поведение, казва Оливър Доудън, изправен пред обвиненията за прикриване на изнасилване

Той прикани всеки с обвинявания в престъпност да „ отиде напряко “ в полицията.

Последно в политиката:

Г-н Даудън говореше след известие в Mail On Sunday, че някогашният ръководител на торите Джейк Бери е изпратил писмо до полицията, в което разкрива, че редица изказвания за народен представител са били известни на партията, само че бяха подхванати единствено лимитирани дейности.

В отговор на изказванията господин Даудън сподели: „ Всяко изказване за полово непозволено държание одобрявам извънредно съществено и Консервативната партия има нулева приемливост към полово непозволено държание.

„ Имаме самостоятелен механизъм за подаване на тъжби и той изследва всевъзможни обвинявания.

Обединеното кралство се лута и има проблем | Адам Бултън

„ The Mail on Sunday, доколкото мога да преценява, не съдържа никакви детайлности за забърканите лица. Така че има ограничаване за това, което може да се каже повече от това, с изключение на да се каже, че може при положение, че тези въпроси са предмет на настоящо наказателно следствие.

„ За да ви уверим, ние одобряваме всевъзможни обвинявания извънредно съществено. “

Още от Sky News:

Притиснат дали има по-широк проблем в Уестминстър след поредност от кавги, господин Даудън сподели: „ Не, не мисля, че има нещо неправилно с нашия парламент и голямото болшинство хора в Народното събрание са там, с цел да служат на своите гласоподаватели и да служат на нацията.

„ Сега, във връзка с доста дребен брой случаи, е значимо да се подхващат решителни дейности. И в действителност, в случай че има обвинявания, бих призовал всеки да отиде напряко в полицията като нарушител и би трябвало да бъде разследван. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР