Той посочи, че в момента ситуацията в населеното място е

...
Той посочи, че в момента ситуацията в населеното място е
Коментари Харесай

Министър Каракачанов Ни Изправи Косите С Това, Което Разкри За Бияча От Войводиново!

Той уточни, че сега обстановката в обитаемото място е спокойна и популацията е предостатъчно. „ 2/3 от гетото е отстранено и оттук насетне е въпрос на процедура по-трайните постройки да бъдат също отстранени, защото са противозаконни “, сподели вицепремиерът. Каракачанов изясни, че на стотици места в България има такива противозаконни постройки.

„ Аз персонално считам, че всяка една община би трябвало да си направи стратегия за противозаконните постройки – изключително тези, които са строени с подръчни материали и са рискови за хората, би трябвало да бъдат незабавно събаряни “, сподели още той.

„ От двамата причинители, които се оказва, че не могат да приказват български, се оказва, че единият имал тапия за осми клас, с цел да може да си купи кола. Затова националната стратегия ще я внеса в Министерския съвет, с цел да бъде гласувана, тъй като считам, че не би трябвало да си затваряме очите “, съобщи Каракачанов, написа Блиц.

„ Част от това население си мисли, че има съответни права и всички са им длъжни и съответният случай във Войводиново е индикативен за това “, сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР