Той поддържал контакт с убития Пейо Пеев, който се оплаквал,

...
Той поддържал контакт с убития Пейо Пеев, който се оплаквал,
Коментари Харесай

Бивш депутат от ПП обяви, че е за баща на бебето на обвинената за убийството на Пейо Пеев

Той поддържал контакт с убития Пейо Пеев, който се оплаквал, че не му дават да вижда детето си

Бившият народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков разгласи, че е биологичен татко на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домакински арест поради убийството на брачна половинка си Пейо Пеев в квартал " Драгалевци " в София. За закононарушението са обвинени тя и майка й Красимира Трифонова.

Mладата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а дамата е упорствала, че не е. Претенции за бащинство обаче има и Велико Минков, който е някогашен народен представител от " Продължаваме промяната ".

„ Аз съм биологичния татко, убеден съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е нейн легален брачен партньор от едвам три седмици преди раждането през август месец, макар, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, най-малко за интервала, в който аз съм бил с нея. Техният брак беше подписан три седмици преди раждането на моя наследник. Това приключи опцията аз да мога да бъда вписан като татко, тъй като брачният партньор става татко “, съобщи по БТВ Велико Минков.

Той акцентира, че не знае за какво е подписан бракът. „ В диалозите ми с Пейо знам, че една от аргументите е да вижда по-често детето си, тъй като достъпът му до него е бил лимитиран редовно “, описа Минков.

„ Двамата (Пейо и Габриела) подписват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прелестни взаимодействие и тя внезапно реши да приключи всякаква връзка с мен. Тя заграждаше всевъзможни опит, с цел да се видя с нея. Нямам съответни пояснения “, изясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се съветва със своя юрист Пламен Борисов.



„ Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, само че общината отхвърли да я продължи, а повода беше, че майката има брак. Велико Минков по този начин разбра, че тя е сключила брак. Вече оттова нататък единствената опция бе да се предивя цивилен иск “, сподели юрист Пламен Борисов.

Документално и юридически татко на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „ Подал съм си исковата молба преди раждането, само че от този момент няма прогрес “, изясни Велко Минков.

Той сподели, че не е виждал детето си. „ Преди дни се видях с Габриела инцидентно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги приближавам. Това не беше предизвикано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си “, съобщи Минков.

„ С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази неточност. И двамата се съгласихме, че биологичните татковци би трябвало да са тези, които да са вписани в акта за раждане “, добави Минков. 

Той отхвърли да е имал спор с Пейо. " Това държание от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето ", изясни Минков. 

Велико Минков е някогашен народен представител от Политическа партия. " Сега съм IT експерт. За две седмици бях в Народното събрание. Напуснах Народното събрание по своя воля ", сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР