Той пътува до английската столица за премиерата на филма „Завръщане”,

...
Той пътува до английската столица за премиерата на филма „Завръщане”,
Коментари Харесай

Башар Рахал празнува рожден ден с любовницата, aктьорът чукна 45 в Лондон

Той пътува до британската столица за премиерата на кино лентата „ Завръщане”, само че се възползва от престоя си там и събра най-близките си хора за персоналния си празник. Неотлъчно до него бе и любовницата му Райна Караянева, с която напоследък е неразлъчен, научи HotArena.

Башар освен взе участие във кино лентата „ Завръщане”, той е един от продуцентите на ленатата. Гаджето му също изгря с дебютна роля в киното с помощта на него. Публична загадка е, че точно Рахал оказал помощ на хубавицата да сбъдне огромната си фантазия и да се изяви като актриса. До този миг русокоската работеше като модел, снимаше се и в телевизионни реклами, само че упоритостта й да бъде под светлините на прожекторите не се изчерпваше с това. Близки до суетната Караянева настояват, че тя жадувала за по-голяма популярност и употребила връзката си с Башар, с цел да разпространява името си.
Говори се, че връзките на Райна и артиста стават все по-сериозни, въпреки че той публично е женен за чаровната Калина Рахал, която от години живее в Съединени американски щати. Продуцентът постоянно пътува до Америка, с цел да вижда двете си дъщери Клои и Индия, но със брачната половинка му от дълго време се отдалечили един от различен – освен физически, само че и прочувствено.

Башар бил толкоз вдлъбнат по настоящата си държанка, че към този момент я срещнал с всичките си другари и сътрудници, даже не се старел да се крие. Той не се тормозил да показва близостта си с нея на обществени места и дори се решил да заживее с нея под един покрив.
Неотдавна русокоската съобщи, че връзката й с Башар Рахал не е загадка, само че не държи да парадира с нея. Тя се изясни в обич на артиста и написа благи думи по негов адрес в обществената мрежа. „ За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, значимото е него да го има и той да желае да е там. Всичко друго е его и напразно съревнование”, показа Караянева.

Актьорът и любовницата му се срещнаха около взаимната им работа в „ Лотария България”. През 2016 година той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си. Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на детето си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Дали случката й с Рахал е причина за разлъката, не е известно, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР