Той не е започнал никакви войни. Споразумението Abraham беше единственият

...
Той не е започнал никакви войни. Споразумението Abraham беше единственият
Коментари Харесай

Орбан хвали до небесата Тръмп. Бил най-успешният американски пре...

" Той не е почнал никакви войни. Споразумението Abraham беше единственият сериозен късмет да се въдвори мир, равновесие и допустим метод на живот в доста комплицирания район на Близкия изток ", уточни унгарският водач.

 

Орбан добави, че е уверен, че в случай че Доналд Тръмп беше президент на Съединени американски щати през февруари 2022 година, " в Европа нямаше да има никакви войни ".

 

" Днес не виждам различен водач в Европа или в Съединени американски щати, който да е задоволително мощен, с цел да спре войната. Мирът си има име - Доналд Тръмп ", означи унгарският министър председател, представен от БГНЕС.

През предходните години Орбан е участвал на няколко събития в поддръжка на Тръмп и намерено е изразявал поддръжка за преизбирането му за президент. Той съобщи, наред с други неща, че в случай че Тръмп беше президент, войната нямаше да стартира в Украйна и че завръщането на Тръмп " ще донесе мир ". В отговор Тръмп похвали Орбан.

 

Неотдавна посланикът на Съединени американски щати в Унгария Дейвид Корнщайн остро разкритикува Орбан за това, че намерено е подкрепил Доналд Тръмп преди изборите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР