Той не даде подробности, но това е последният опит на

...
Той не даде подробности, но това е последният опит на
Коментари Харесай

Прогнозата на Тръмп връща „бунтовнически“ обвинения към Байдън

Той не даде детайлности, само че това е последният опит на любимеца за републиканската номинация за президент през 2024 година да насочва или проектира обвинявания против него към тези, които го вършат обвиняването.

Това е риторичен прийом, който той е употребявал като оръжие от години, а плануваните обвинявания стават все по-тежки с развиването на няколкото наказателни преследвания и заплашващи акции каузи против него.

Докато президентът, представители на Демократическата партия и бранители на демокрацията предизвестяват против неговата все по-фашистка изразителност и обещанията му за насилствена стратегия за отмъщение, господин Тръмп твърди, че в действителност господин Байдън е този, който съставлява „ опасност за демокрацията “.

Това е изказване, публикувано в неговите маратонски манифестации и в неговите обществени медии. Това се повтаря от неговите съдружници и поддръжници. И това идва едвам откакто господин Тръмп е изправен пред наказателни обвинявания за личните си опити да анулира резултатите от гласов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР