Той написа: Говорих с една дама от Годалминг относно допустимостта

...
Той написа: Говорих с една дама от Годалминг относно допустимостта
Коментари Харесай

Джереми Хънт защитава коментарите „100 000 британски лири не са огромна заплата“

Той написа: „ Говорих с една дама от Годалминг по отношение на допустимостта за държавната оферта за гледане на деца, която не е налична, в случай че единият родител печели над 100 000 английски лири.

„ Това е въпрос, който в действителност бих желал да реша след идващите избори, защото съм наясно, че в нашия регион не е голяма заплата, в случай че би трябвало да плащате ипотека. “

По-късно той беше подложен на критика от опозиционни депутати и коментатори, които показаха, че междинната заплата на цялостен работен ден в Обединеното кралство е била последно оценена от Службата за национална статистика на £34 963.

Попитан дали мненията „ звучи вярно “ от Тревър Филипс в неделя, сподели, че беседва с гласоподавател, който сподели, че това, което „ звучи като огромна заплата “, не стига толкоз надалеч, колкото си мислят доста хора, когато междинните локални цени на жилищата са £670 000.

Той добави: „ Ако имате ипотека и в случай че имате разноски за гледане на деца, това не стига толкоз надалеч, колкото си мислите. И тя е пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР