Той коментира, че след основния ремонт в клиниката, специалистите и

...
Той коментира, че след основния ремонт в клиниката, специалистите и
Коментари Харесай

С уникална операция варненски хирурзи вдигнаха на крака момиче, сгънато на две


Той разяснява, че след главния ремонт в клиниката, експертите и личния състав имат към този момент доста по-добри условия за работа.  

" Един от най-интересните ни случаи в последно време е с млада жена, 25-годишна, със строшен прешлен преди 5 години и от този момент момичето беше сгънато на две като писмен знак Г. Тя гледаше единствено земята. Направихме и една доста хубава интервенция и я изправихме, като " топола " стана. Момичето е доста предостатъчно, в случай, че е ходила в Испания, където е желала да се оперира, само че са и отказали интервенция. Ние се хванахме и върнахме насладата й.   

Не зная да има по-добра клиника от нашата в България, по този начин модерно направена. Годишно през клиниката минават над 1200 индивида. Варненските експерти правят всевъзможни интервенции, които се вършат в международната неврохирургия, само че ние сме известни с качествената гръбначна неврохирургия.

Кадри постоянно не доближават. Неврохирург не се става за два дни, нужно е доста дълго образование и специфични качества. Неврохирургията е доста особена и тежка компетентност. И всекидневието ни е тежко, непрекъснато се работи, няма почивен ден. В клиниката идват пациенти освен от цяла България, само че и от чужбина. И това не са хора, туристи, пристигнали по потребност, а по избор за планови интервенции. А другояче дали претърпяваме всеки тежък случай, ние сме привикнали, рутина е. Така се работи по-леко, няма време да се претърпяват нещата, губи се време и сила в страстите ", показа проф. Калевски.

Какво още сподели експертът вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР