Той казва, че има стомашни болки и главоболие, откакто е

...
Той казва, че има стомашни болки и главоболие, откакто е
Коментари Харесай

Мъж осребри печалба от лотария с маска на главата, не искал семейството му да го ошушка

Той споделя, че има стомашни болки и главоболие, откогато е схванал, че е спечелил.

Когато си визиите, че печелите от лотарията, първото нещо, което ви идва на разум е, че ще си купите огромна къща, в която да живеете, ще отидете на отмора на Карибите или в Европа и може би ще остане нещо за фамилията. Други считат да дарят облагата, а трети да я влагат, с цел да имат пари до края на живота си (ако премията е доста голяма).

Но има нещо, което не вземаме поради, тъй като откакто получим огромния чек, всички ще са видели лицето ни.

Ето за какво този човек, който е разпознат единствено като А. Кембъл, реши да се появи на формалното сключване на огромната си премия, облечен като Ghostface от Писък, злият изверг от известния филм на ужасите. Мъжът подхванал тази чудата стъпка, с цел да не бъде разпознат от фамилията и приятелите си, които бил сигурен че ще го ошушкат.

Призрачният победител осребри чек за $158,4 милиона ямайски $, като преобразувано е еквивалентно на към $1,17 милиона щатски $.

Въпреки шанса си, Кембъл споделя, че откогато е схванал, че е спечелил, не се усеща доста добре. „ Погледнах билета си, изтичах до тоалетната и споделих „ Спечелих! Аз спечелвам!’. От този ден съм болен. Главата ме болеше три следващи дни, тъй като доста мислих, чудейки се дали най-сетне фантазията ми се е сбъднала. Стомахът ме боли две седмици, от време на време се усещам толкоз зле, че не помня, че съм спечелил. “

„ Искам да си купя къща, хубава къща. Все още не съм я намерил, само че ще потърся. ”

Засега най-малко имам задоволително пари за няколко медикаменти за стомашни болки. – споделя терзания късметлия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР