Той каза на служители на лотарията, че на всеки няколко

...
Той каза на служители на лотарията, че на всеки няколко
Коментари Харесай

Мъж печели 390 000 долара от лотария благодарение на злополуката на търговеца на дребно

Той сподели на чиновници на лотарията, че на всеки няколко седмици минава с кола през Индиана до Мичиган, с цел да хапне в обичания си ресторант, и по време на пътуването постоянно получава билет Lucky for Life за 10 или 20 тегления.

Той спря на бензиностанция GoLo в Ню Бъфало, когато търговецът инцидентно му отпечата билет с 10 реда за едно изтегляне, а не 10 обособени тегления.

Г-н Sopejstal му сподели, че към момента го желае, и продължи по пътя си, без да знае, че преди малко е купил билет, който ще преобърне света му с главата надолу.

Когато най-сетне отиде да ревизира билета си, той споделя, че е бил изумен когато откри, че е спечелил $25 000 на година за цялостен живот.

„ Веднага започнах да мисля за всички неща, които мога да направя с парите и дали желая да взема еднократна сума или алтернатива за анюитет “, сподели той към лотарията. „ Беше необикновено чувство! “

Г-н Сопейстал посети централата на лотарията, с цел да осребри своя билет. Той реши да вземе облагите си като еднократна сума от $3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР