Той каза, че са на безопасно място и правителството се

...
Той каза, че са на безопасно място и правителството се
Коментари Харесай

127 малайзийци, заподозрени в жертва на измами с работа, спасени от боевете в Мианмар

Той сподели, че са на безвредно място и държавното управление се надява да ги изпрати със аероплан до четвъртък. Министерството на външните работи по-рано сподели, че групата е блокирана в Laukkaing, град, прочут като прославен център за онлайн измами, хазарт и други огромни проведени закононарушения.

Боевете не престават в северната част на Мианмар, откакто алианс от въоръжени етнически малцинствени групи стартира изненадваща атака предишния месец. Те са завзели контрола над няколко гранични пункта към Китай, в огромно спиране на търговията.

Замбри сподели, че министерството е било помолено да помогне за евакуацията на индонезиец и жител на Хонконг от региона. Той сподели, че дуото ще бъде излетено с малайзийците. Той благодари на управляващите на Китай и Мианмар за помощта им в интервенцията, само че не даде повече детайлности.

Правителствен чиновник, който отхвърли да бъде назван, защото не е акредитиран да приказва с медиите, сподели във вторник, че основан по първична информация 127-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР