Той каза, че обвиненията са част от желанието на Кремъл

...
Той каза, че обвиненията са част от желанието на Кремъл
Коментари Харесай

Русия повдигна нови обвинения срещу задържания враг на Кремъл Навални

Той сподели, че обвиняванията са част от желанието на Кремъл „ да стартира ново наказателно дело против мен на всеки три месеца “. Никога до момента наказан в изолираност за повече от година не е имал толкоз богат обществен и политически живот “, пошегува се той.

Навални е един от най-ревностните съперници на президента Владимир Путин, най-известен с акцията си против публични лица корупция и образуване на огромни митинги против Кремъл. Бившият юрист беше задържан през 2021 година, откакто се върна в Москва от Германия, където се възвърне от отравяне с нервнопаралитичен сътрудник, за което упрекна Кремъл. Оттогава той получи три присъди затвор и беше изправен пред месеци в изолираност, откакто беше упрекнат в разнообразни дребни нарушавания.

Няколко сътрудници на Навални също са изправени пред обвинявания, свързани с екстремизъм, откакто Фондацията за битка с корупцията на политика и мрежа от районни офиси бяха оповестени за противозаконни като екстремистки групи през 2021 година, ход, който изложи на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР