Той живя изключително дълго и бе любимец на милиони хора

...
Той живя изключително дълго и бе любимец на милиони хора
Коментари Харесай

Умря Най-Силното Кенгуру В Света

Той живя извънредно дълго и бе любим на милиони хора по целия свят. Винаги ще си спомняме за теб, Роджър ", написа Барнс.

Директорът е избавил кенгуруто, когато то е било напълно малко животно. Барнс го вади от торбата на майка му, която е била блъсната от кола и умира на място.

" Роджър умря на 12-годишна възраст. Той бе висок 2,07 метра, тежеше 89 кг. Това го отличаваше извънредно доста измежду другите ", добавя шефът.

Роджър става знаменит през 2015 година, когато Барнс го снима по какъв начин мачка железна кофа. Кадърът обикали света за няколко дни.

" Тъжно ми е. Отиде си красивото момче, Роджър. Преди 10 години построих този резерват, с цел да може Роджър и няколкото му съпруги да живеят умерено. Роджър беше нашият алфа мъжага и в продължение на доста години той израства. Той има почитатели по целия свят, които го обичат. Той остава в резервата вечно. Винаги ще бъде тук, с цел да може да бъде със фамилията си ", добавя Барнс.

През 2016-а шефът на резервата дава огромно изявление за списанието Тraveller, в което споделя за Роджър. Тогава Барнс демонстрира за първи път и белези по тялото си, които му е предизвикало " дивото " животно.

" Роджър е огромно момче и е доста нападателен, споделя Барнс, до момента в който демонстрира няколко белега. - Имам шест шева в слабините ми. Няколко белега имам по ръцете. Всичко това са мемоари от Роджър. Всъщност, той е просто войник. Това е естествено за един алфа мъжага, който е подготвен да се бие, откакто вижда опасността. В дивия свят е по този начин. А Роджър постоянно ще излезе и ще изправи против врага. "

Славата на Роджър е най-голяма в Япония, където фотографията му се вижда на хиляди автомати за продажба има пластмасови играчки на кенгурута в разнообразни поза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР