Той изтъкна, че няма да има независими народни представители от

...
Той изтъкна, че няма да има независими народни представители от
Коментари Харесай

Владислав Панев: Пълна проверка на имотните сделки на Василев е л...

Той посочи, че няма да има самостоятелни народни представители от ПП-ДБ. " Ако държавното управление не може да прави промени и е блокирано, няма смисъл да съществува. Ако обаче кабинетът прави политиките и промените, има смисъл да се продължи с ротацията ".
 
" Няма да има самостоятелни народни представители от ПП-ДБ. Ако държавното управление не може да прави промени и е блокирано, няма смисъл да съществува. Ако обаче кабинетът прави политиките и промените, има смисъл да се продължи с ротацията ". 

 

Панев разяснява, че би трябвало да се създаде явен механизъм за попълването на регулаторите като Комисия за защита на конкуренцията, Комисията за финансов контрол и други Ако желаеме да имаме ново държание при избора на регулатори, би трябвало да се създаде явен механизъм по тази причина, акцентира още един път Панев, като не отговори на въпроса на водещия на Българска национална телевизия за какво " Зелено придвижване ", част от ПП-ДБ не са подкрепили Десислава Атанасова за парламентарен арбитър. 

Той чака Конституционният съд да каже тежката си дума за конституционните промени. Съдебната промяна, разделянето на Висш съдебен съвет не е наранено в жалбата на президента Румен Радев. 

 

Имотните афери на Даниел Лорер и Асен Василев

Владислав Панев се надява на цялостна инспекция на парцелите на Лорер и Васиев. Целта на офанзивата е да бъде уязвен финансовият министър Асен Василев. Пълна инспекция на имотните покупко-продажби на Асен Василев ще е рецептата и лекарството, което ще обезвреди една евентуална бомба, посочи Панев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР