Той изрази учудване защо републиканците в Сената на САЩ все

...
Той изрази учудване защо републиканците в Сената на САЩ все
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е мошеник, левите демократи, фашисти и марксисти извършват престъпление срещу САЩ

Той изрази удивление за какво републиканците в Сената на Съединени американски щати „ към момента не са излезли и не са осъдили мошеника Джо Байдън и радикалните леви демократи, фашисти и марксисти за незаконните им дейности против Съединени американски щати “

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова сегашния държавен глава Джо Байдън „ най-корумпираният “ президент на Съединените щати и прикани законодателите на страната да работят, съобщи Епицентър и Българска телеграфна агенция.

„ Джо Байдън е най-корумпираният президент в историята на Съединените щати, като неопровержими доказателства се показват всеки ден в Камарата на представителите “, написа Тръмп в Truth Social.

Тръмп изрази удивление за какво републиканците в Сената на Съединени американски щати „ към момента не са излезли и не са осъдили мошеника Джо Байдън и радикалните леви демократи, фашисти и марксисти за незаконните им дейности против Съединени американски щати “, както и дейностите на някои от тях против него.

„ Колко време ще би трябвало да чака Америка Сената да работи? “, написа още Тръмп.

Говорителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти сподели по-рано, че законодателите имат намерение да проведат следствие за импийчмънт на Байдън поради присъединяване на фамилията му в корупционни схеми в чужбина.

През май републиканците от Комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите на Съединени американски щати обявиха, че са получили доказателства, че членовете на семейство Байдън и хората, свързани с тях, преди този момент са получили милиони долари от чужбина посредством мрежа от компании.

Според ръководителя на комисията Джеймс Комър това е „ комплицирана и подозрителна мрежа от повече от 20 компании “, които Байдън и хората, свързани с тях, са употребявали за личното си обогатяване. Повечето от тези компании са били сдружения с лимитирана отговорност, основани по времето на Байдън като вицепрезидент. Според Комър банковите записи демонстрират, че семейство Байдън, обвързваните с него лица и техните компании са получили повече от 10 милиона $ от чужденци и техните компании.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР