Той избяга от народната любов Гласувах за истинска промяна на

...
Той избяга от народната любов Гласувах за истинска промяна на
Коментари Харесай

Скандал с изказването и скандал след него – така гласуваща София посрещна Борис Бонев

Той избяга от " националната обич "
„ Гласувах за същинска смяна на София. На тези избори корупцията в София навършва 18 години. От нас зависи дали ще продължи или ще отвори нова страница за столицата. Това сподели оглавяващият листата за общински съветници на ПП-ДБ-СС и водач на " Спаси София " Борис Бонев, откакто гласоподава 35-o СЕУ „ Добри Войников “ в столичния квартал „ Лозенец “.

Самото изявление, което съдържаше корен от наименованието на политическата партия, която издига единият от претендентите за кмет на София и, в чиято листа самият той е претендент за СОС, провокира остри реакции и закани за сезиране на ОИК за директна пропаганда в изборния ден.

Втори скандал чакаше Бонев единствено на метри от първия, който той сътвори. Кандидатът за втори мандат в СОС беше пресрещнат от жител пред учебното заведение, в което гласоподава. Човекът го спря и го попита: " като опозиционер на ГЕРБ получавахте ли 4000 лв. заплата от Столичния общински приватизационен фонд ", и му връчи чек. Голям чек, на който бе изписана сумата, която Бонев е взел през мандата.

Според очевидци Бонев по този начин и не го взел, само че очевидно се е тормозил и се изчервил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР