Той има много прякори - Дизел, Големият Аристотел, Големият Баришников,

...
Той има много прякори - Дизел, Големият Аристотел, Големият Баришников,
Коментари Харесай

Как и защо Шакил О'Нийл свали 25 кг

Той има доста прякори - Дизел, Големият Аристотел, Големият Баришников, Супермен. Заради него баскетболната асоциация трансформира метода, по който се създават баскетболните кошове, с цел да могат да устоят на мощта му. 
 Шакил О'Нийл, децата му и за какво е решил да ги лиши от завещание
Още едни звездни наследници остават без милиони

" Ние не сме богати, аз съм богат "

Шакил О " Нийл е част от историята на NBA като един от най-добрите играчи. Това той демонстрираше през цялата си кариера в най-престижната лига в света, която напусна преди 13 години. Време, в което някогашният състезател остана покрай лигата като коментатор и от което се възползва и да се отдаде на на други пристрастености, като колите и разнообразни бизнес инициативи. Оказва се обаче, че с годините баскетболната легенда е натрупал много непотребни килограми, които започват да му пречат.

Сега Шакил О`Нийл споделя с почитателите за фрапантното си намаляване, откакто получава голям брой проблеми със здравето. Бившият баскетболист разкрива, че е измършавял близо 25 кг в ново изявление пред ET Canada.

" Не знаех разликата сред въглехидрати и протеини. До 50 години не знаех ", признава баскетболистът.

По думите му сега тежи 159 кг, само че желае да смъкне още, създавайки си нови цели всеки ден, с цел да усъвършенства здравето си. 51-годишната баскетболна легедна желае да тези около 140-145 кг и да доближи момента, в който ще вижда върху себе си коремни плочки.

" Засега имам единствено пет, тъй че ми остават още седем, тъй като желая да смъква тениската си за обществените мрежи ", майтапи се О`Нийл.

Що се отнася до повода, довело до желанието му за намаляване, баскетболистът споделя, че е почнал да става много заоблен и даже не е можел да се качва и слиза по стълбите. " Не ми харесваше методът, по който изглеждах в огледалото. Казах си, че би трябвало да отслабна с няколко кг и го направих ", разкрива още той.
 Шакил О'Нийл, Айм Удока, Адам Лавин и какво сподели за изневерите
Съжалява ли Шакил О`Нийл, че е изневерявал

Баскетболистът с коментар

О`Нийл показа напредъка си във видео, което разгласява в Instagram предишния месец. На него легендата на NBA къса тениската си и демонстрира мускули. След това прави няколко пози, присъщи на бодибилдърите, с цел да се похвали с напредъка си пред своите почитатели. Той означи треньора Фил Хийт, който е седемкратен притежател на купата Мистър Олимпия, печелейки я за първи път през 2011 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР