Той има издаден смъртен акт. Покойник е от пет години

...
Той има издаден смъртен акт. Покойник е от пет години
Коментари Харесай

Покойник от 5 години възкръсна в Плевен

Той има публикуван смъртен акт. Покойник е от пет години по документи. Според сестра му и личния наследник е мъртъв още от 1994 година. Не е зомби или фантом, а напълно жив човек. Може да го срещнете на разнообразни места в Плевен. Даже има непрекъснат адрес - под едно стълбище извън до панелен блок. Спи там даже в най-зверския мраз.

Историята, разказана от уеб страницата Trafficnews.bg, звучи неуместно, само че всеки факт към нея намира своето горчиво удостоверение. Това е житейската история на Милчо Митов, който гледа на нея като на едно тестване, което един ден ще завърши. 64-годишният някогашен тракторист и строител е разгласен за труп от съда в Червен бряг през 2014 година с помощта на свидетелските показания на най-близките му родственици.

Сестра му и синът му го афишират за безследно липсващ доста по-рано, макар че са наясно, че Милчо е жив и здрав. Така обаче съумяват да продадат фамилната къща, без да разделят с него.

По това време мъжът се е разделил със брачната половинка си и митарства из страната в търсене на работа. Междувременно се е скарал със сестра си и нейния брачен партньор, с който стигат съвсем до пердах. Милчо се прибира понякога в Червен бряг и родното село Чомаковци, само че въобще не подозира, че в действителност го броят за мъртвец.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР