Той е звезда, герой, беше пример и влюбен мъж, но

...
Той е звезда, герой, беше пример и влюбен мъж, но
Коментари Харесай

Разведен и в каравана

Той е звезда, воин, беше образец и влюбен мъж, само че като доста приказки и тази имаше своя край. И по този начин се случи с двойка на Джейсън Момоа и половинката му Лиза Бонет.
Тяхната история е като от книга извадена, тя е доста по-възрастна, той е влюбен в нея още от списанията, когато тя е жена на Лени Кравиц. След години се срещат и стават семейство, считани за идеалното семейство до скоро. Но почитателите им с изненада схванаха, че се готвят за бракоразвод, а до тогава, брачният партньор е изпъден.



42-годишният артист и 53-годишната Лиза бяха дружно от 16 години, само че подписаха брак едвам през 2017, много след началото на връзката им. Имат две деца – щерка Лола Йолани Момоа и наследник Накоа –Улф Манакуапо Намакеа.

Без да загатват аргументите за развода им, двамата обявиха, че поемат по разнообразни пътища. И очевидно Момоа към момента не е съумял да си откри нов дом откакто напусна брачната половинка си, тъй като сега живее в кемпер. Папараци го снимаха край новата му къща на колела и както може да си визиите, не става въпрос за на ниска цена и дребен кемпер. Напротив, приказваме за първокласен Ford RV на цена 750 000 $. Кемперът е паркиран в двора на негов другар, напълно покрай къщата, в която живееше до неотдавна с Лиза и децата им.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР