Той е в реализация от няколко месеца: когато главният прокурор

...
Той е в реализация от няколко месеца: когато главният прокурор
Коментари Харесай

Гешев прави политически проект, контра на атаките от САЩ? Кой го подкрепя за партийна кариера?

Той е в реализация от няколко месеца: когато основният прокурор е разбрал от разнообразни източници, че в Съединени американски щати името му е част от огромно следствие за корупционни практики в България. Това оповестиха за Фрог нюз източници от политическите среди и осведомени с кухнята на задкулисието.

 

Видни политици се обединили към концепцията Гешев да бъде избавен по някакъв метод, в случай че се наложи да напусне поста на обвинител №1. Това можело да стане всеки миг, в случай че американците разгласят обществено резултатите от следствията на техни институции. За такива се приказва в писмото на американския конгресмен Уорън Дейвидсън в до финансовата министърка Джанет Йелън. В него се упорства на Гешев да бъдат наложени наказания, тъй като представлявал опасност за националната сигурност, както и за сътрудниците в НАТО. Дейвидсън е републиканец от Охайо, някогашен военнослужещ в американската войска, специалист по финансови въпроси.

 

Идеята за нова партия, управлявана от Гешев зародила още преди време, когато на власт бе кабинетът „ Петков “ и „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ желаеха в Народното събрание той да подаде оставка. Въпреки гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и значително депутати от Българска социалистическа партия, които по известни съображения поддържат Гешев, към този момент било ясно, че е въпрос на време да стартират да излизат доказателства за връзките му с политици и прокурорския „ чадър “ над тях. Тогава се родила концепцията, в случай че въпреки всичко не съумеят да го задържат на власт, да бъде вкаран в политически план, сходен на този на Стефан Янев.

 

Обсъдени били и опциите да се намерят няколко десетки милиони, нужни за „ основаването “ на партийни структри и привличане на „ съратници “.

Важен детайл в концепцията е поддръжката, която новият план ще получи от магистрати, випускници на школата в Симеоново. През последните години те безусловно са основали прослойка, членове на която заемат висши постове м магистратурата и всъщност съучастват в упралението на страната.

 

Гешев би трябвало да бъде избавен непременно, тъй като знае доста и не е ясно дали ще мълчи дълго, декларирал партиен водач преди месец. Самият той едвам спял да се измъкне от американското следствие, предоставяйки материали, уличаващи Гешев и други край него във всевъзможни провинения, настояват източници на Фрог нюз.

 

В момента тази информация не може да бъде потвърдена обществено, тъй като липсват такива документи, а лицата, които я споделят държат на анонимността. Слуховете обаче напоследък са упорити и се удостоверяват от лица, които са чудесно осведомени с кухнята на задкулисието.

 

Политическите послания на кандидат-политикът Гешев избухнаха като китайска пиратка и в навечерието на Рождество: " Ние работим единствено с обстоятелства и доказателства, а за това са нужни неизменност, време и старания. Усилията и на останалите управляващи, в лицето на Народното събрание и държавното управление. Казано е още в Библията, че “дето няма закон, няма и закононарушение ”. Въпреки всичко, търсенето на правдивост остава нашата най-важна цел. "

 

Не се посвени да навлезе и в територия, която няма нищо общо с ранга му и със отговорностите му: " Нека в тези съкровени мигове на свещенодействие всеки от нас обърне взор към себе си! Нека се доверим на мозъка си, с цел да познаем силата си! Нека запазим желанието, с цел да следваме задачите си! Нека помним постъпките си, с цел да ги надграждаме!

Защото Бог се ражда, с цел да върне индивида още веднъж при Себе си! “

 

Екипът, който работи по реализацията на акция „ Спасяването на полицая Гешев “, е в трескава конкуренция с времето: би трябвало да се изпреварят американските разкрития. Гешев би трябвало да бъде показан като същински „ инструмент на Господ “, за какъвто той самичък се разгласи преди време. Да се внуши, че е герой против корупцията и мафията. Че няма нищо общо с Бойко Борисов, с който дружно се „ вършат на луди “ и пр. 

 

Трудна задача. Вероятно доходоносна, само че – сложна.

 

Забележете кои медии излъчват като радиоточки венцехвалеща информация за гешевите „ начинания “ и прояви по села и паланки. Вчера една от тях даже написа, че Съединени американски щати нападат Гешев, тъй като се борел за независимостта на България. Гешев - " българският Фалконе "... Същите медии дадоха територия и за обръщението на съветската посланичка Митрофанова към българите пред Нова година…

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР