Той е сериозен играч, добави лидерът на ГЕРБКолкото харчиш, толкова

...
Той е сериозен играч, добави лидерът на ГЕРБКолкото харчиш, толкова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не съм се чувал с Румен Радев от години

" Той е сериозен състезател ", добави водачът на ГЕРБ

„ Колкото харчиш, толкоз би трябвало да изкараш. Правителството би трябвало да има остатък в бюджета. Оставихме им 15 милиарда, в този момент те ни оставят по 15 милиарда лв. дълг на година. Около 20 държавни управления са взели толкоз дълг, колкото държавното управление на „ Продължаваме промяната “ за 1 година ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна, предава

Той алармира, че приходите понижават със 700 млн., а разноските се усилват с над 2 милиарда

„ Европейската комисия споделя: „ Устойчивост на дълга, резистентен напредък ". Устойчивостта на дълга значи - не правете повече дълг, нямате с какво да ги покриете. Втората част на изречението значи, че имате под 1% растеж на Брутният вътрешен продукт - доста сте слаби, с цел да си позволявате да вършиме това, което си разрешават богатите страни. Почнете да работите, с цел да вдигнете Брутният вътрешен продукт “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Европейска комисия ни приканва да бъдем фискално внимателни, посочи той.

„ Съвестта ми е чиста, тъй като на тази дата съм предизвестил какво ще се случи на българите през идващите години. Също както преди 2 години предизвестих, че следва безпорядък и тотална рецесия “, съобщи Борисов и акцентира, че Европейска комисия са написали всичко, което България би трябвало да съблюдава, в случай че не желаеме през идващите години да пристигна някой извън, с цел да го направи.

Според Борисов са нужни вложения и промени. „ В проекта сме записали едни акумулатори, които не ни правят никаква работа и няма никакви други вложения. Инвестициите стопираха “, означи той.

Борисов разяснява и връзките си с президента Румен Радев.

„ Не съм се чувал и срещал с Румен Радев от години. Вкараха ни с тази провокация в пояснителен режим. Ако Радев ме предложения, ще отида да приказвам, тъй като би трябвало да се обсъдят значимите тематики. Нямаше да укривам, в случай че съм се срещнал с него. Правилно е политиците да си приказват. Ако има среща, аз пръв ще я разглася. Моят политически конкурент е Румен Радев. Той е сериозен състезател ", съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР