Той е разпознат веднага по характерната му походка, тип костенурка.

...
Той е разпознат веднага по характерната му походка, тип костенурка.
Коментари Харесай

Нинджата От Несебър Алеко Троши Коли В Работно Време! Вижте Шокиращото Видео!

Той е разпознат незабавно по присъщата му походка, вид костенурка. Въпреки жалбата на притежателя на автомобила, прокуратурата се задейства мудно и образува дело чак през декември.

Разследването по него към момента продължава, обвинителният акт не е подготвен и не е импортиран в съда, заяви „ Флагман “. Половин година по-късно – на 21 февруари, само че към този момент в 3:00 след среднощ, евентуално укротен, че никой нищо не му е сторил, 60-годишният охранител се появява още веднъж пред същата охранителна камера.

Този път обаче, за всеки случай, е дегизиран като нинджа и с ново оръжие – чук, прикрит в ръкава. След къс оглед на мястото, той натрошава предното стъкло и с познатата походка „ костенурка “ се отдръпва. Заловен е още на идващия ден. От полицията описаха, че си е признал всичко.

Дори персонално занесъл нинджа маската, която е приложена като доказателство. Обяснил, че имал да отмъщава на притежателя на колата, тъй като го дразнело кучето му. Прокуратурата му образува бързо произвеждане. Срокът за приключването му по закон е една седмица, само че то още не е готово.

В съда не е импортирано обвиняване. Административният началник на Районна прокуратура Несебър Радост Бошнакова не отхвърли, че при тях има такива неприключени каузи, само че отхвърли да разяснява забавянето. „ Не мога да ви дам информация по вашите въпроси “, сподели тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР