Toй е първото нещо, което поглеждаме сутрин и последното преди

...
Toй е първото нещо, което поглеждаме сутрин и последното преди
Коментари Харесай

Защо счупеният телефон вече не значи непременно семейна драма?

Toй е първото нещо, което поглеждаме заран и последното преди да затворим очи вечер. За него сме склонни да похарчим в действителност доста. Той е на всички места с нас и даже и за момент не можем да си представим съществуването си без него. С нас е в магазина, на работа, в леглото, в парка. Когато релаксираме, палим цигара, слушаме музика или спортуваме. В него е целият ни свят и в действителност, признаваме - не можем без него! Той има съвсем всичко, от което се нуждаем. Той е... Негово величество Смартфонът!
Точно по тази причина несъмнено едно от най-неприятните неща за всеки актуален човек е да счупи случайно мобилния си телефон. Изпадаме в суматоха, виним се за стореното, проваляме проектите си, а в действителност се оказва, че цялата стихия е можела да премине доста по-леко, единствено в случай че се бяхме сетили да си сложим " избавителна жилетка ". Е, да, не на нас... на телефона ни.
И в действителност, един строшен телефон, директно преди лятната отмора, може да сътвори гръм и мълнии в живота на една двойка. Тя се прибира изтощена от работа и бърза да оправи багажа си, а той е решил да я води на... палатка. Това в допълнение нажежава ситуацията, а пикът на нагорещените пристрастености е един строшен телефон. Какво още се случва - вижте във видеото!

Застраховката ще ни обезщети при положение на увреждания на застрахованото мобилно устройство, непокрити от фабричната гаранция и настъпили в резултат на инцидентно строшаване, стихия, земетресение, пожар, измокряне и други " Виваком " предлага опция и за обезпечаване на сметката или дома. Повече за застраховките, вижте тук!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР