Той е най-сексапилният мъж на вашите екрани в последните дни.

...
Той е най-сексапилният мъж на вашите екрани в последните дни.
Коментари Харесай

Микеле Мороне от еротиката "365 дни": разтапящ женските сърца с тяло и глас

Той е най-сексапилният мъж на вашите екрани в последните дни. Той се споделя Микеле Мороне и доби международна известност за часове, с помощта на нападателната си роля в новия филм " 365 дни ", който бе показан по " Нетфликс ".

29-годишният Мороне, роден в италианския град Меленяно, е основното настоящо лице в еротичния трилър, основан по книгата на Бланка Липинска.

Виж още:

Филмът споделя историята на сициалнския разбойник Масимо, който отвлича млада и красива полякиня на име Лаура, откакто за първи път я вижда в съня си. Той ѝ дава период от една година, с цел да тя се влюби в него, в случай че това не се случи, той ще я пусне да си отиде.

Докато гледате и коментирате качествата на кино лентата, ние ще ви разкажем малко повече за Мороне, който се оказва също толкоз забавен, колкото и Масимо, героят му в " 365 дни ".

Мороне има две деца.

Виж още:

Микеле е татко, има две деца от някогашната си брачна половинка, ливанска фешън дизайнерка. Двойката се разделя през 2018 година, след 4-годишен брак, само че съумяват да запазят другарските си взаимоотношения. 

Разводът се оказва много сложен за Мороне. Той показа преди време в Инстаграм, че съвсем се е отказал от актьорската кариера.

" Преди година и половина бях подготвен да зарежа всичко. Не желаех да бъда артист към този момент. Бях в депресивно положение след развода с жена ми. Започнах да работя като градинар в един миг, тъй като нямах една стотинка в джоба си ", написа Мороне.

" Животът е обаче чудноват и когато си на най-ниското си равнище, ориста те слага в верния трен, а в случай че си задоволително мощен, ще се качиш на него. Винаги вярвайте в себе си! ", написа още Микеле.

Изглежда Мороне няма сериозна другарка.

Виж още:

Или най-малко по този начин пишат от сп.. Не, той няма връзка със своята екранна половинка – красивата полска актриса Анна-Мария Секлуцка (Sieklucka). От списанието пишат, че не е известно сега Мороне да има жена до себе си или просто държи персоналния си живот надалеч от пресата. 

Трябва да отбележим, че Мороне е видян да целува италианската балерина Елена Д`Амарио през април т.г., само че от този момент не са били засичани на обществено място дружно.

Отношенията му с Анна-Мария са нищо повече от другарски и строго професионални. Техните, би трябвало да признаем впечатляващи, секс подиуми са единствено в името на киното.

Виж още:

Мороне е споделял, че са доста близки другари и имат дълбоки взаимодействие, за което се радва, тъй като в случай че не се е получила тази връзка, би им било много мъчно да създадат еротичните подиуми толкоз реалистични. И не... нищо от това на екран не се случва действително.

" Просто сме доста положителни артисти ", споделя сбито Микеле. 

" Бяхме принудени да бъдем другари, само че действително станахме тъкмо такива ".

Мороне е доста надарен артист и художник, освен артист.

Макар зад тила си да няма към момента доста кино функции, Микеле е много надарен. През февруари показва своя първи музикален албум Dark room. Песни от албума може да чуете по време на не една или две подиуми във кино лентата.

Освен в киното и музиката, Микеле е доста добър с четката. Той се изявява като много добър художник, има забавен взор към изкуството, което е по-скоро нереално, както може да видите на фотографията нагоре.

В " Нетфликс " има още филми с него.

Мороне взе участие, въпреки не с основна роля, в късия сериал (8 епизода), носещ заглавието The Trial, където се превъплъщава в ролята на Клаудио.

Участва и в няколко епизода на " Медичите ", в третия сезон, само че сериите са толкоз забавни, че за нула време ще стигнете до епизодите с присъединяване на Мороне.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР