Той е категоричен, че твърдението, че всичко ще е едно

...
Той е категоричен, че твърдението, че всичко ще е едно
Коментари Харесай

Атанас Пеканов развенча кошмарния мит за еврото

Той е безапелационен, че изказванието, че всичко ще е едно към едно, е безспорен мит
Вицепремиерът от четвъртия служебния кабинет на президента Румен Радев – Атанас Пеканов развенча един от най-кошмарните и огромни легенди за въвеждането на еврото в страната ни.

Той бе безапелационен, че е цялостна неистина изказванието, че откакто бъде въведено еврото, цените ще станат „ едно към едно като тракване с пръсти “.
„Много хора мислят по този начин – хлябът е 2 лв., от другия ден става 2 евро. Това е безусловно погрешно “, акцентира Пеканов.



Съгласно настоящия механизъм три месеца или половин година преди еврото да бъде въведено като публична парична единица в страната ни, цените да стартират да бъдат показвани и в двете валути.

„ По този метод хората ще могат да се уверят персонално в това дали има разлика от през днешния ден за на следващия ден “, акцентира още вицепремиерът Атанас Пеканов.

Дори и след тези уверения обаче обществото не е умерено, защото всички ние сме очевидци на това по какъв начин всички политици ни лъжат безочливо от телевизионния екран. В преобладаващата част от случаите се получава по този начин, че от екрана ни споделят едно, а в реалност става напълно друго.

Може би си спомняте, че преди години министър председателят Сергей Станишев ни уверяваше, че България няма да бъде наранена от рецесията, само че в действителност страната ни беше наранена, освен това много съществено.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР