Той е готов за Третата световна война от десетилетия. Канадецът

...
Той е готов за Третата световна война от десетилетия. Канадецът
Коментари Харесай

Канадец се готви за Трета световна война от десетилетия, строи убежище от училищни автобуси

Той е подготвен за Третата международна война от десетилетия. Канадецът Брус Биич е построил леговище от 42 остарели учебни рейса, обзавел го е с двуетажни кревати, добавил е стол за ортодонт, складирал е за предпазване към 1000 кг храни и неща за ежедневна приложимост. Убежището даже си има и морга, оповестява изданието National Post.

Днес 83 годишният Биич е търпял доста насмешки през годините, само че в този момент с разтягане на връзките сред Съединени американски щати и нуклеарната Северна Корея, той е сигурен, че е имало смисъл в това, което прави.

„ Много хора мислят, че нещо сходно в никакъв случай няма да ми потрябва “, споделя Биич, само че е сигурен, че построеното леговище в градчето Хорнинг Милс, в Онтарио, Канада, може и да потрябва, освен това скоро.

Биич може и да е прав, тъй като единствено преди два месеца, някогашен началник в НАТО, адмирал от резерва  Джеймс Ставридис, дефинира възможностите за нуклеарна война със Северна Корея на 10%.

Училищните рейсове са свързани между тях, с цел да бъде построено убежището. След това Биич е излял 70 см бетон над тях, а над бетона има още 50 см пръст. Така цялото леговище е подземен.

Изграждането на това оборудване е започвало още през 1980 година и е било приключено през 1982 година, като от този момент Биич го поддържа непрекъснато готово за обитаване. Според канадския ТВ канал CTV, управляващите са възприемали това леговище като мощно пожароопасно и са правили опити да го затварят неколкократно. Според Биич обаче, структурата на скривалището е чудесно построена и изцяло безвредна. Биич чака в идната международна война да загине над 85% от международното население.

„ Аз бях уверен, че Третата международна война ще стартира преди 2000 година След това мислех за 2014 г, само че ето през днешния ден е 2017 и към момента очаквам “, споделя Биич пред канадско радио. Той добавя, че убежището може да одобри към 50 души и ще одобри тези, които в този момент оказват помощ с поддържането му в непрекъсната подготвеност.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР