Той е един от най-търсените холивудски актьори в момента, освен

...
Той е един от най-търсените холивудски актьори в момента, освен
Коментари Харесай

Холивудският красавец Райън Гослинг си взима почивка от киното

Той е един от най-търсените холивудски артисти сега, също така е любим на рецензията и, каква изненада, на публиката. Въпреки това обаче Райън Гослинг е решил времмено да остави настрани Холивуд и снимането на филми.

" Изиграх доста функции, към този момент даже не съм сигурен за какво го върша. Омръзнах на самия себе си, няма по какъв начин да не съм скучен и на почитателите към този момент ", споделя чаровникът.

Кариерата на Гослинг може и да е супер сполучлива, само че самият той не е доста сигурен във връзка с решенията, които взима в работата си. „ Колкото повече независимост имаш, толкоз по-лесно става да объркаш всичко. Искаш независимост, получаваш я и тогава имаш задоволително въже, с цел да се обесиш с него, изяснява звездата от " Оглупели от обич " (Crazy, Stupid, Love).

Все отново най-големите му почитатели ще бъдат зарадвани от два кино лентата с негово присъединяване тази пролет - The Place Beyond the Pines, в който си партнира с Ева Мендес, Брадли Купър, Роуз Бърн и Рей Лиота, и Only God Forgives.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР