Той беше главният кадровик в България – той назначаваше всички,

...
Той беше главният кадровик в България – той назначаваше всички,
Коментари Харесай

В ГЕРБ смятат Цветанов за главния кадровик в България

„ Той беше основният кадровик в България – той назначаваше всички, той уволняваше . Борисов му беше дал такава власт, каквато самият Борисов нямаше ”.

Така депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев разказа тежестта, която е имал някогашният втори в партията Цветан Цветанов, в изявление пред Българска национална телевизия. Велчев е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ – оперативното партийно управление, в което са събрани най-приближените хора на Бойко Борисов.

Велчев укори Цветанов, че не желае да поеме своята отговорност за положението на партията. Когато подаде заявката си за овакантяване в средата на юни, някогашният заместител на Борисов разгласи, че ГЕРБ се трансформира в място на „ боязън, подмазвачество, клеветничество и незначителност ”.

„ Ако приемем, че всичко това е по този начин, той единствено преди няколко месеца напусна ГЕРБ. Той няма ли виновност? Цялата власт и организацията беше в негови ръце. За да има боязън, той не се е появил, откогато той е напуснал. Да не приказваме за посредствеността. Тя не е от през вчерашния ден, в случай че има такава ”, уточни Велчев. И добави: „ Може би по този метод той желае да оправдае неговото овакантяване. Но не можеш да ги кажеш тези неща, откакто 14 години ти беше дадена цялата власт. ”

В същото време депутатът изрази признателност към Цветанов, че ще приюти при себе си недоволните от партията. „ По-хубаво е тези хора да изоставен ГЕРБ, в сравнение с да работят вътре против ГЕРБ. По-хубаво да се знае кой кой е ”, установи Велчев. И най-после предвижда, че тези, които в този момент търсят шанса си в бъдещата партия на Цветанов, ги чака отчаяние : „ Смятам, че няма да бъде това, което някои хора, които отиват там, чакат. ”
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР