Той (бел. ред. Левски) не е чакал спасител, а е

...
Той (бел. ред. Левски) не е чакал спасител, а е
Коментари Харесай

Петков: 30 години чакахме някой да се смили над нас, но осъзнахме, че не трябва да чакаме никого

" Той (бел. ред. Левски) не е чакал избавител, а е споделил, че единствено ние дружно можем да променим България. И през днешния ден сме пред сходна посока, и през днешния ден би трябвало да кажем, че 30 години чакахме някой да се смили над нас и да се промени поради нас, само че осъзнахме, че не би трябвало да чакаме никого. Зависи от нас ", това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков по време на протест, проведен от обединението ДБ-ПП пред Народния спектакъл.

" България може да има заслужено правораздаване и свободна страна, пътища. Това е нашата обща задача, не би трябвало да се разделяме на политици и жители, без значение от идеята и убежденията ни. Държа книгата на идеята " Политическа партия и ДБ- дружно ". Тази книга има доста страници, над 250 празни страници, които ще попълним продължи някогашният министър председател.

" Събираме се, с цел да покажем, че дружно сме по-силни. Иванов е в чужбина, само че с мозъка и сърцето си е с нас. Явяваме се дружно, тъй като желаеме да победим за България. Левски ни завеща национални задания и ни сподели, че сами би трябвало да освободим страната ни, блянът да живеем в обективна България. 150 години по-късно ние към момента не сме изпълнили тази задача ", сподели Надежда Йорданова от Демократична България.

" България би трябвало да е пълновръстен член на Шенген. Ще създадем всичко належащо, ще освободим бизнеса от рекета, както беше при ръководството на Бойко Борисов. Имаме потребност от вашата поддръжка, сигурен съм, че това, което написа на постройката на Народно събрание, е извънредно значимо и ние направихме всичко належащо да се обединим, с цел да спечелим на 2 април ", сподели от своя страна ген. Атанас Атанасов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР