Товарни автомобили, задвижвани с електричество и метан, нови еко технологии

...
Товарни автомобили, задвижвани с електричество и метан, нови еко технологии
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2019 идва с повече мощ, иновации и премиери при тежките машини

Товарни коли, задвижвани с електричество и метан, нови еко технологии за дизеловите мотори, градивно усъвършенствани кабини за по-добра видимост, цялостна композиция от системи за дейна и пасивна сигурност, според идните нови европейски условия, българска иновация за надзор на налягането на гумите. Това са единствено част от новостите, с които TRUCK EXPO 2019 се готви да впечатли експертите и почитателите на тежките машини от 6 до 8 юни на Летище " Лесново ". Най-голямото събитие в бранша на тежката автомобилна промишленост се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България (ААП), която съставлява 95% от одобрените марки производители на леки коли, товарни коли, рейсове и мотоциклети.
" TRUCK EXPO сега е в третото си издание. Очакваме присъединяване на 48 изложители. Ще бъдат показани над 100 международни марката. Общата повърхност на ревюто е разширена до 10 000 кв. м ", сподели ръководителят на Управителния съвет на ААП Александър Миланов. По думите му 150 експоната от всички класове товарни коли, рейсове и профилирани транспортни средства, както и 20 министър председатели ще бъдат показани на посетителите в летищен комплекс " Лесново ".

Различните равнища на самостоятелност и сигурност, и системите за понижаване на разхода на гориво са на качествено ново равнище. DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA ще показват софтуерни усъвършенствания на моторите, продуктивността, излъчванията, интериора и външния тип на камионите. По традиция на " Лесново " вземат участие и водещите производители на ремаркета и полуремаркета, контейнери, хладилни елементи, като Legras, MAX Trailer, Zaslaw и Carrier Transicold, компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, съоръжение и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови принадлежности и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Тази година TRUCK EXPO ще е друго, освен, тъй като ще е по-голямо от преди, само че и тъй като уредникът – Асоциацията на автомобилните производители – слага акцент върху потребителското преживяване - с обичайния тест драйв на най-новите модели, за първи път ще има TRUCK TUNING SHOW за неповторими модифицирани влекачи, а един от посетителите ще има шанса да завоюва два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли. Просто би трябвало да се записва на https://truckexpo.eu/visitors/registration.html и да отиде на TRUCK EXPO от 6 до 8 юни.

На въпрос за въздействието на пакета " Мобилност 1 " върху сектора, Александър Миланов акцентира, че България има съществени обичаи в интернационалния авто превоз от десетилетия и професионализмът на нашите компании е оценен в цяла Европа. На тази база сериозните играчи на пазара са създали съществени вложения и са основали извънредно конкурентен, ефикасен и целеустремено ръководен парк. " Нашите компании са с едни от най-новите паркове в цяла Европа ", добави от своя страна ръководителя на секция " Товарни коли " в ААП Георги Загоров. Според него, по междинна възраст на парка за интернационален превоз България е в ТОП 5 на страните в цяла Европа с най-нов и съвременен парк. " Това, което ще се случи с използването на ограниченията в пакета " Мобилност " е, че българските компании ще отидат да оперират в Европа и няма да заплащат налозите си тук. Търсим непознати вложители, а ще изтървем нашите ", безапелационен бе Георги Загоров.

На този декор, пазарът на товарни коли демонстрира забавни трендове за първите 4 месеца на годината. " При рейсовете имаме растеж на пазара с към 7%, което демонстрира, че тече възобновяване на автопарка с по-безопасни, по-луксозни и по-ефективни рейсове по нашите пътища ", уточни Георги Загоров. Лекотоварният бранш е в спад, само че при тежкотоварните коли има растеж от над 18%. " От целия сегмент на колите тази наклонност е най-изявена при тежкотоварните – навлизат в нашите паркове повече ефикасни нови коли, екологични, със модерни системи за сигурност. Това рано или късно ще докара до намаляване на случаите с тежки товарни коли. Тази година имаме напредък и при продажбите на коли за районен превоз, което е добра индикация за българския бизнес ", добави още ръководителят на секция " Товарни коли " в ААП Георги Загоров.

Официалното разкриване на TRUCK EXPO 2019 е на 6 юни 2019 година от 11:00 часа. Входът е свободен, след регистрация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР