Товар с експлозиви задържан в Грузия. За случая съобщава ТАСС с

...
Товар с експлозиви задържан в Грузия.
За случая съобщава ТАСС с
Коментари Харесай

Товар с експлозиви задържан в Грузия, Русия сочи към Украйна

Товар с експлозиви арестуван в Грузия.

За случая оповестява ТАСС с позоваване на Службата за държавна сигурност на Руската федерация (ФСБ). Товарът е пътувал от Одеса за Воронеж, а гърмежът е бил предопределен за осъществяване на терористични офанзиви.

Информацията е спорна, защото даже и ФСБ се базира на грузинската работа за държавна сигурност. Разузнаването не изключва уредниците на превозването на експлозиви да са възнамерявали да извършат терористични офанзиви в Грузия.

Според Службата за държавна сигурност на Грузия жители на Грузия, Украйна и Армения са взели участие в превозването на експлозиви през Грузия за Руската федерация, процесът е проведен от Украйна.

Депутатът от партията на Зеленски Андрей Шарашидзе стои зад превозването на експлозиви от Грузия в Руската федерация, прецизира спецслужбата.

Припомняме, че откакто през октомври месец 2022 година беше проведен атентат на Керченския мост, съветските служби начертаха комплицирана логистика, която е употребена от украинските служби. В маршрута на експлозивите още веднъж през Грузия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР