Това заяви в Събуди се Джонатан - съпругът на Нана

...
Това заяви в Събуди се Джонатан - съпругът на Нана
Коментари Харесай

Думите На Съпруга На Нана Просълзиха Цяла България. Вижте Какво Разказа Джонатан За Любовта На Живота Си

Това съобщи в " Събуди се " Джонатан - брачният партньор на Нана Гладуиш.

В своя изповед към Нана той съобщи: " Казах си, би трябвало да победим този рак и ще направя всичко, с цел да успеем. Направих го. Исках да ме мислиш за " канара ", някого на който можеш да разчиташ постоянно. Исках да ти дам най-хубавото лекуване, да съм в болничното заведение при теб. Минахме през доста сложен интервал и скърбя, в случай че не постоянно съм взимал най-правилните решения. Съжалявам, в случай че не съм. Моля те, чуй ме, обичам те, Нана, ти си всичко за мен ", сподели Джонатан.



Нана описа трагичните истории на свои приятелки, които са чули диагнозата рак в ефира на Нова. Тя благодари на брачна половинка си, че е до нея, тъй като при доста нейни приятелки, не е било по този начин. Гладуиш си спомни за нейна позната, която не е желала да се подложи на намеса, тъй като, в случай че си махне гърдата, мъжът й щял да я изостави.

Малко по-късно издъхнала. Друга позната на Нана пък признала, че имала интервенция за премахване на гърдата преди 10 години, само че мъжът й към момента даже не знае коя от двете й гърди е отстранена. " Всичко при тях изглеждаше добре, само че зад стените на дома им, те не са били сплотено семейство. Та това са 10 години ", добави тя. Джейсън - сънът на Нана бе също в студиото и усмихнато сподели поддръжка към двамата си родители.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР