Това заяви в предаването Алтернативата комуникационният експерт Любомир Аламанов. Нямаше

...
Това заяви в предаването Алтернативата комуникационният експерт Любомир Аламанов. Нямаше
Коментари Харесай

Комуникационен експерт: По време на ГЕРБ и Борисов бе най-яростната антиевропейска кампания

Това съобщи в предаването " Алтернативата " информационният специалист Любомир Аламанов.

" Нямаше сериозна акция за имунизацията. Опитите не бяха по верния метод и в вярното време. Хващането за ръце беше прелестно през март 2020 година, когато ръкопляскахме от балконите на медиците. Лятото и есента към този момент беше късно за подобен вид неща - тук са имунизациите, антиваксърите, терзанията, тайните теории. Когато една имунизационна акция се забави, по-късно тя става безсмислена ", разяснява още Аламанов.

Той бе безапелационен - не е правилно, че имунизациите не са изследвани.

" Върху всяко едно лекарство се организират следващи и непрекъснати тествания, с цел да могат те да се подобрят. БЦЖ имунизациите са минали няколко интервала на промени. Истинските тествания са преминати. Никой не организира опит с нас ", изясни още Аламанов.

Комуникационният специалист разяснява и абсурда с Петко Сертов в Министерството на външните работи. Той бе препоръчан за консултант на сегашния външен министър Теодора Генчовска, само че случилото се провокира скандал поради връзката му с " Държавна сигурност ". Аламанов разкритикува ГЕРБ, че сега " се упражняват " върху тематиката поради Георги Марков и виновността му за неприемането на закона за лустрацията. Според Аламанов колкото по-бързо Генчовска и " ИТН " се извинят за грешката, толкоз по-добре.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР